29984x bekeken sinds 10 september 2008
Teamblog

Laatste 10 blogs

DE VALK - ODC

De Valk - ODCNa een week van voetbal, zuipen en feesten stond vandaag ODC op het programma. De laatste wedstrijd van het seizoen. ODC was na een zeer sterk begin van de 3e naar de 9e plek gezakt op de ranglijst. Zij zitten in de vrije val, wij zijn nog steeds aan het klimmen. Als we dit ook vandaag konden voortzetten konden we nog op de 3e plek eindigen, om zo onze prima tweede seizoenshelft bekronen. De laatste wedstrijd, dus nog één keer knallen.
De wedstrijd begon en we waren direct veel sterker dan ODC. We creëerden veel kansen via Martijn en Joep, maar goals kwamen er vooralsnog niet. Ook de organisatie stond weer erg goed waardoor ODC erg weinig creëerde. Martijn zat weer als vanouds te bakkeleien met zijn tegenstander. Je zag aan de felheid dat iedereen er nog het beste van wilde maken. Na een goede actie van Delly kregen we een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Luuk werd naar voren geroepen om deze vrije trap te verzilveren. Hij nam een aanloop en schoot de bal schitterend laag en strak in de linker hoek. Hierna werden we nog sterker als ODC maar de bal wilde er vooral voor Martijn niet in. Hierdoor bleef ook voor ODC de hoop op goals levend, maar zij toonden zich niet erg gemotiveerd. De ruststand was een 1-0, maar daarmee kwam ODC er erg genadig vanaf.
Na de rust ging ODC met een spits of 4, 5 spelen. Hierdoor was het nog meer opletten in de verdediging, maar vielen er ook erg veel gaten bij ODC achterin. Hierdoor kregen Martijn, Max en Joep alle ruimte. Dit gold later ook voor Delly. Hij verving Max in de spits en dit worp een minuut later al zijn vruchten af. Hij werd weggestuurd door Martijn waarna Delly het buitenkansje alleen voor de keeper verzilverde, 2-0! We zouden met 4-0 moeten winnen om de 3e plek te bemachtigen dus we moesten er nog even vol voor gaan. Het werd ook 3-0, toen, na een goede corner van Maikel Martijn vrij kon inkoppen. Nog 1 doelpunt waren we af van de 3e plek, maar een middenvelder van ODC gooide roet in het eten. Met een prachtige volley maakte hij de 3-1. Hierna had Joep de 4-1 nog op zijn schoen, maar deze verzuimde te scoren.
Helaas jongens, geen 3e, maar wel een erg goede wedstrijd gevoetbald. Misschien wel de beste, mijns inziens. We hadden het zelf kunnen beslissen om meer doelpunten te maken, maar dit is helaas niet gelukt. Wel hebben we de competitie goed afgesloten en eindigen we uiteindelijk op een 5e en misschien 6e plek. Wie had dat kunnen denken in de winterstop. Ik vind dat we ons erg goed hebben hersteld van het wel erg magere begin van de competitie. Daar mogen we met zijn allen trots op zijn, en nu op naar de A, en voor anderen nog lekker een jaartje B, succes alvast!
Groeten, jullie verslagmaker.
Lees verder | Auteur: Maikel | 05 mei 2009 | 0 Reacties

RPC - DE VALK

RPC - De ValkDit seizoen konden we wederom een rol spelen in de winnaar van het kampioenschap. Wij speelden tegen RPC en deze konden zich geen puntverlies veroorloven in de strijd om de 1e plek met Zwaluw. Voor ons waren er ook genoeg belangen. In de strijd om de derde plek konden wij goede zaken doen bij een zege op de koploper. In de vorige wedstrijd tegen RPC hadden we nipt verloren. RPC speelde toen alleraardigst voetbal, en had deze competitie slechts 2x verloren. We waren gewaarschuwd.
De wedstrijd begon en er was veel strijd, maar weinig kansen. Onze organisatie stond zoals de laatste weken erg goed. Ze hadden moeite om door onze verdediging heen te komen. Helaas konden wij ook nog niet echt een vuist maken. Harm was scherp op de ballen die over de verdediging heen vielen en Mike zette van achteruit alles goed neer. De wedstrijd speelde zich af op het middenveld, waar hun een paar aardige voetballers hadden lopen, maar kansen werden er weinig gecreëerd. Onze doelpuntenproductie was de laatste weken stukken omhoog gegaan, maar vandaag was het ook voor Max en Martijn moeilijk opboksen tegen grote en sterke verdedigers. Bij rust stond dan ook de 0-0 op het bord.
Na de rust waren wij beter dan RPC maar toch resulteerde dit nog niet echt in kansen. We kregen wel wat kansjes via Martijn, ook kregen we enkele corners maar de goal viel niet. Hierna schoot Joep nog een keer van afstand, waarna de bal via de deklat over het doel ging. RPC drong aan, want zij konden zich absoluut geen puntverlies veroorloven. Maar ook voor RPC wilde de bal er niet in. Waardoor de eindstand 0-0 werd.
Een goed resultaat tegen de nummer 1. Deze hadden gelukkig voor hen ook niks te vrezen van Zwaluw omdat Zwaluw verloor. Volgende week is de afsluiter van het seizoen, tegen ODC. Deze wedstrijd kunnen wij de 3e plaats veiligstellen. Eerst zal er deze week flink gefeest gaan worden op het 100-jarig bestaanfeest van de Valk. Heel veel plezier, en daarna weer vol aan de bak tegen ODC om het seizoen goed af te sluiten. Tot dan,
Joep
Lees verder | Auteur: Maikel | 05 mei 2009 | 0 Reacties

DE VALK - GELDROP

De Valk - GeldropVandaag was het de wedstrijd De Valk-Geldrop. Vorige keer was dit een doelpuntloos gelijkspel geworden. Na de eerste nederlaag van 2009 vorige week waren we erop gebrand om dit weer recht te zetten tegen Geldrop en zo de weg naar boven weer in te zetten. We wisten dat dit moest kunnen omdat het vorige keer een nek aan nek race was en Geldrop absoluut niet beter was. En voor de winterstop, zoals bekend, hadden wij nogal moeite met het pakken van de punten. Een duel met belangen op het hoofdveld van het Valkennest dus.
De wedstrijd begon, het was een vrij mat duel met weinig kansen. We probeerden het positiespel van de trainingen tot uiting te brengen in het veld, maar dit lukte nog niet altijd even goed. Hierdoor resulteerde het in weinig kansen, maar ook Geldrop creëerde bar en bar weinig. Het duel hobbelde voort richting de rust zonder dat er van echte opwinding sprake was. De voorhoede was erg ongelukkig in de acties. Het eerste gevaarlijke moment kwam toen Nick opkwam, als een soort Patrice Evra. Normaliter kiest hij dan voor de voorzet, maar dit keer probeerde hij het ineens in de korte hoek. De keeper van Geldrop had slechts een half antwoord op het schot, en wie anders als Max was er als de kippen bij om de 1-0 aan te tekenen. De voorsprong was er! Maar het goede voetbal slechts bij vlagen. Toen de scheidsrechter voor het rustsignaal floot was er nog altijd weinig veranderd.
Na de rust was het een wedstrijd die rustig naar zijn einde kabbelde. En weer bracht een moment van scherpte bij ons de goal. Max werd weggestuurd van achteruit, hij twijfelde niet en nam het doel onder vuur. De keeper moest wederom lossen en ditmaal zat Martijn er attent bij om zo de 2-0 te maken en de wedstrijd in het slot te gooien. Hierna werd de wedstrijd uitgespeeld op het middenveld en kwamen er nog maar weinig momenten van opwinding.
Een niet al te spectaculaire overwinning dus, maar de 3 punten zijn het aller, allerbelangrijkste. Hierdoor zijn we geklommen naar de 4e plaats, en deze kunnen we volgende week vasthouden bij winst tegen RPC, de nummer 1. Misschien kunnen we zelfs verder klimmen op de ranglijst naar de 3e plek. RPC zal er zaterdag op gebrand zijn de punten te pakken om zo de strijd om het kampioenschap in haar voordeel te beslissen. Belangen genoeg, dus het heeft alles in zich om een leuke wedstrijd te worden komende zaterdag. Tot dan!
Joep
Lees verder | Auteur: Maikel | 24 april 2009 | 0 Reacties

BEERSE BOYS - DE VALK

Beerse Boys - De ValkVandaag stond Beerse Boys - De Valk op het programma. Voor ons een belangrijke wedstrijd om de aansluiting met de bovenste regionen te behouden en onze ongeslagen reeks van 2009 door te zetten. Ook Beerse Boys had een sterke reeks staan in 2009, er werden door deze ploeg veel meer punten gesprokkeld dan in de eerste competitiehelft. Een belangrijk potje dus om onszelf af te zetten van de onderste plekken.
We speelden op een veld waar de honden geen brood van lusten. Er was geen stukje gelijkheid te bekennen op de mat. Toch moesten we vandaag er volle gas opklappen, en dat was juist wat er in de beginfase een beetje aan ontbrak bij ons. Het positiespel werd door Mike goed aangestuurd en verliep ook een stuk beter, zonder dat er echt kansen uit kwamen. Het was erg lastig een normale kaats uit te voeren op deze knollentuin. Beerse Boys zakte lekker in en deed het verder op het gemak met lange peren naar voren, waar ze een paar snelle jongens hadden lopen. Er werd door beide ploegen niet veel gecreerd op een 1 op 1 kans van de spits van Beers op Harm na. Harm stopte deze bal echter vakkundig. Hierna creerden wij, na een aanval over een paar schijven gevolgd door een prima voorzet, een redelijk grote kopkans voor Robin, die deze buitenkans helaas niet wist te verzilveren. Maar de echte pit, het spelen met het mes tussen de tanden, ontbrak zowel bij ons. Beerse Boys maakte veel overtredingen, maar de arbiter van vandaag vond het allang goed dat de zon scheen en leek verder nergens op te letten. De rust brak aan met een 0-0 stand op het bord.
Na de rust hetzelfde verhaal, we creerden veel maar dan ook veel te weinig. Het voetbal was niet eens slecht, maar Beers zakte zover in de goed voetballen erg moeilijk werd. Na een minuut of 15 in de tweede helft wist Beerse Boys toch het eerste een verticaal streepje op het bord te krijgen, 1-0. Na een goed genomen hoekschop kon de libero van Beers de bal bij de tweede paal inkoppen. Een flinke domper voor ons. We ontbeerde gewoon de kracht en de agressie om te winnen leek het. We probeerden hierna nog voor het gelijke spel, of misschien wel de winst te gaan, maar het bleef bij enkele nietszeggende afstandschoten.
Helaas hebben we niet weten te winnen. Bij winst hadden we een goede sprong in het klassement kunnen maken naar een gedeeld 3e plaats. Deze is nou weer even wat verder weg, maar als we alles geven in de laatste 3 competitiewedstrijden zit deze er zeker nog in. Hier zullen we dan ook alles voor moeten gaan doen! Zaterdag 11 april a.s. is er geen wedstrijd i.v.m. het paasweekend. We zullen de komende week weer hard gaan trainen om het verlies van deze wedstrijd, volgende week om te kunnen zetten in een overwinning. Jongens, niet getreurd, en volgende week er weer volle bak tegenaan!!!
Joep
Lees verder | Auteur: Maikel | 09 april 2009 | 0 Reacties

DOMMELEN - DE VALK

Dommelen - De ValkAfgelopen maandag, stond voor De Valk B1, Dommelen B1 op het programma. Een altijd beladen derby, met veel strijd en meestal weinig goed voetbal. Dommelen zou vandaag met het mes tussen de tanden spelen, omdat zij voor haar laatste kans vocht. We waren gewaarschuwd, en zoals je weet: een gewaarschuwd man telt voor twee. Ook voor ons was het een erg belangrijke wedstrijd, bij winst zouden we een plek in de subtop gaan bezetten. Aangezien er in het weekend nogal een paar doelpuntrijke wedstrijden hadden plaatsgevonden, waarbij onze concurrenten de wind van voren kregen. Belangrijk en beladen waren de treffende woorden voor deze wedstrijd.

Bij de warming-up was het echter niet merkbaar dat Dommelen gebrand was, ze leken zich meer voor te bereiden op een potje zomeravondvoetbal. Toch begon de derby met veel strijd, maar weinig goed voetbal. De slag om de bal bevond zich op het middenveld. Dommelen had nog wat aanvallende intenties, maar verder als de 16 meter zouden ze de hele wedstrijd niet komen. Wij kregen wat vrije trappen aan de zijkant van het strafschopgebied waarna er n resulteerde in de 0-1. Na de vrije trap van Joep ging Maikel vol voor de bal en frommelde hem uiteindelijk achter de kansloze doelman. Een ouderwetse scrimmage bracht ons de voorsprong. Hierna leek Dommelen al op de knien, ze kwamen niet verder dan een kansloze opbouw. Wij stelden er echter veel te weinig tegenover waardoor we niet echt gevaarlijk werden, op een paar goede voorzetten van #5 Nick na. Deze werden helaas niet op waarde geschat door de aanvallers. De rust brak al aan met de 0-1 stand op het bord.

We kwamen goed uit de rust, en wisten dat het beter zou moeten dan de 1e helft om het onszelf niet onnodig moeilijk te maken. Dommelen bleef maar doorgaan met de kansloze lange ballen, die vaker ergens in de tribune terecht kwamen dan achter de verdediging. Maikel kreeg nog een kans 1 op 1 met de keeper maar wist deze kans helaas niet te verzilveren. De ban werd gebroken toen, na een rommelige situatie, de bal voor de voeten van Martijn viel, deze niet aarzelde en zijn 21e van het seizoen tegen de touwen schoot, 0-2! We waren wat beter gaan voetballen, en merkten dat Dommelen hier niks tegenover kon zetten. Meteen hierna kwam de 0-3 alweer. Maikel kreeg de bal na een loopactie in de voeten, waarna Joep voor hem doorkruiste en in de korte hoek afrondde. We sneden erdoorheen als een warm mes door de boter. Het was 0-3 en de wedstrijd was gespeeld. Hierna pakten we het wel erg makkelijk op, en verloren we de slag op het middenveld waardoor Dommelen iets beter in de wedstrijd kwam, maar absoluut niet bij machte was om kansen te creren. Mike viel nog in, maar moest snel de strijd staken door wild inkomen van een speler van Dommelen. Het zal de frustratie geweest zijn. Niet gek natuurlijk met slechts 9 punten uit 18 wedstrijden.

Nou, we hebben over twee wedstrijden dit seizoen weer laten zien wie de beste van Valkenswaard zijn, en daar mogen we best een beetje trots op zijn. Maar niet te lang, want volgende week wacht Beerse Boys, die ook in de winning mude zijn na een 2-0 overwinning op Emplina. Deze week zullen we weer naar die wedstrijd toewerken, om onze ongeslagen reeks in 2009 een glansrijk vervolg te geven. Tot volgende week, als we om 14.30 uur uitspelen in Middelbeers.
Joep
Lees verder | Auteur: Maikel | 02 april 2009 | 0 Reacties

30 MAART: DOMMELEN - DE VALK

30 Maart: Dommelen - De ValkDe wedstrijd van zaterdag 28 maart is verzet naar maandag 30 maart. Aanwezig om 17.15 uur. Aanvang van de wedstrijd zal om 18.30 uur zijn.
Lees verder | Auteur: Maikel | 28 maart 2009 | 0 Reacties

DOMMELEN - DE VALK AFGELAST!!

Dommelen - De Valk AFGELAST!!Helaas kan wegens de hevige regenval de derby geen doorgang vinden.
Lees verder | Auteur: Maikel | 28 maart 2009 | 0 Reacties

DE VALK - EMPLINA

De Valk - EmplinaZaterdag 14 maart, op deze dag moesten we ons revancheren op Emplina. In de uitwedstrijd hadden we daar ongelukkig verloren met 2-1. We wilden vandaag onze goede reeks in 2009 voort zetten, met maar liefst 10 punten in 4 wedstrijden. Hierdoor waren wel flink aan het klimmen op de ranglijst, en vandaag kon dit ook resulteren in een hogere positie op deze ranglijst. Bij winst zouden we plek 8 innemen met veel perspectieven naar boven. Een belangrijke wedstrijd in de inhaalrace van dit seizoen dus.
De wedstrijd begon, en wij waren eigenlijk meteen stukken beter dan Emplina. Dit resulteerde echter niet meteen in een doelpunt, maar wel in kansen. Martijn kreeg een kans toen hij voor de keeper werd neergezet, maar hij werd op het goede moment de voet dwars gezet. Hierna kreeg Joep nog een kans na een dribbel over de achterlijn, maar zijn inzet strandde op de lat. Emplina had helemaal niets in te brengen tot grote woede van de trainer van Emplina. Luttele minuten laten kregen we een vrije trap op een meter of 20 van het doel. Martijn nam plaats achter de bal, en dan weet je het wel dit seizoen. Na een mooie schuiver in de rechterhoek stonden wij op voorsprong. We bleven pressen en drukken op hun verdediging. Emplina kwam er helemaal niet meer uit, maar wij sprongen toch slordig met de kansen op en zo stond het bij rust een schamele 1-0 voor ons.
In de rust was ons duidelijk gemaakt dat we toch echt die extra goal moesten maken, omdat we het anders onszelf nog onnodig moeilijk konden maken. Echter, Emplina was zo onmachtig dat ze geen kansen kregen, maar een lange bal in zonder richting van Emplina resulteerde bijna toch in een doelpunt, de bal kreeg een hogere stuit dan Harm verwachtte, maar met een uiterste inspanning kon hij de bal nog keren. Hierna zetten wij weer even aan en dat resulteerde in de 2-0, en wie anders dan Martijn was de doelpuntenmaker, na een voorzet vanaf links kopte naar mijn weet Max de bal door, Martijn nam aan en rondde koel af. De wedstrijd was gespeeld, en we voetbalden de wedstrijd goed uit. Het tempo bleef echter redelijk hoog, en de ruimtes werden steeds groter voor de Valk. Wat uiteindelijk nog resulteerde in een werkelijk PRACHTIGE goal van Joep. Na terugleggen van Ralf legde hij hem met links zo even in de bovenhoek. Via enkele van richtingveranderingen. Een grote lucky maar hij telt. 3-0, het is de eindstand van een wedstrijd waarin de Valk heer en meester was.
Jongens, chapeau voor de werklust en inzet weer deze wedstrijd, a.s. zaterdag geen wedstrijd, wellicht worden er enkele jongens uitgezonden naar andere valkteams. Hierna zal er weer scherp getraind moeten worden en de blik zal gericht moeten worden op Dommelen. Een derby die eerder dit seizoen resulteerde in een nipte zege voor de Valk. We zitten in een goede reeks, laten we deze vooral vasthouden en die goals blijven maken! Tot 28 maart op het Valkennest.
Joep
Lees verder | Auteur: Maikel | 20 maart 2009 | 1 Reactie

BEST VOORUIT - DE VALK

Best Vooruit - De ValkVandaag stond de wedstrijd tegen Best Vooruit op het programma. Een wedstrijd waarin wij veel goed te maken hadden ten opzichte van de vorige confrontatie. Wij zaten in de lift na een serie van 3 wedstrijden zonder verlies, maar liefst 7 punten werden gehaald. Nu stond Best Vooruit, de nummer 4 op het programma. We hoopten dat we hier onze ongeslagen reeks in 2009 voort konden zetten. We begonnen gehavend want onze veldspeler met de meeste minuten op zijn naam, Loek, was ziek. Een meevaller was echter dat Mike na een slepende knieblessure zijn tweede basisplaats van het seizoen kreeg toebedeeld.

We wilden de wedstrijd fel beginnen, maar dit kwam er nog niet helemaal uit. Na 8 minuten kregen we onze eerste kans van de wedstrijd, en dit was dan ook meteen raak. Een ongekende efficintie voor ons. Na een erg goede voorzet van Nick nam Martijn de bal goed aan, en schoot beheerst raak. Een droomstart voor ons, waarna we wat beter in de wedstrijd kwamen. Maar Best Vooruit deed ook goed mee en zo werd het een duel met veel strijd, waarin de scheidsrechter het nodig vond enkele gele prenten uit zijn borstzakje te halen. We kregen weinig grote kansen, maar het liep beter dan normaal in de voorste linie. De organisatie van achteruit, normaal gesproken onze kracht, stond minder. Hierdoor werd Best nog redelijk gevaarlijk uit stilstaande situaties, maar tot een gelijke stand kwam het voor rust niet. Op naar de thee.

In de rust werd gemaand tot scherpte in de tweede helft. Deze scherpte ontbrak echter vanaf het begin. Na 3 minuten in de tweede helft was het 1-1. Na een diepe bal kon de rechtsbuiten van Best weg, waarna deze een vrije doorgang had naar de goal en het netje liet bollen. Wij konden weer van voor af aan beginnen met bouwen aan een voorsprong, doodzonde. Maar vanaf dat moment pakten we het goed op en gingen we op zoek naar de voorsprong. Deze kwam al vrij snel. Na een afgeslagen diepe bal werd Martijn de 16 meter in gestuurd. Hij stond echter op de punt van de 16 meter, maar wist toch met een soort sliding-uithaal het net te vinden. Dit betekende voor Martijn nummer 17 van het seizoen en weer een hele belangrijke, 1-2.
Hierna probeerde Best nog van alles om een doelpunt te forceren, maar counterden wij scherp. Na een werkelijk schitterende aanval stond Martijn weer op de goede plek om zijn derde van de middag te maken. De ontlading was groot, want de wedstrijd leek binnen na deze 1-3. Best probeerde wat het kon, maar wist niks meer te forceren, en stapten wij, na wat commotie, met een overwinning van het veld af.

Het is nog niet altijd mooi wat we laten zien, maar het begint in ieder geval efficint te worden. Alweer 3-1 gewonnen, en alweer 10 punten uit 4 wedstrijden in 2009. Toch zullen we eraan moeten bouwen om beter voetbal op de mat te leggen. Beter voetbal + de werklust die we nu laten zien, zal zijn vruchten af blijven werpen in deze competitie. Met weer een pittige trainingsweek voor de boeg, wacht volgende week Emplina. Ook in deze wedstrijd hebben we wat goed te maken lijkt me zo. Tot volgende week op het Valkennest.

Joep
Lees verder | Auteur: Maikel | 09 maart 2009 | 0 Reacties

DE VALK - BLADELLA

De Valk - BladellaVandaag speelden wij een avondwedstrijd tegen Bladella B1. Bladella dat de laatste plaats bezette in onze competitie had in de heenwedstrijd met 2-0 van ons gewonnen. Zouden wij vandaag winnen, dan komen wij op 7 punten voorsprong van de nummers 11 en 12. We begonnen slap aan het duel waardoor de linksbuiten van Bladella na een lange bal, al in de 7e minuut kon scoren; 0-1. Dit hadden we volledig aan onszelf te wijten. We speelden immers te slap en zonder overtuiging. Direct daarna gingen wij op zoek naar de gelijkmaker. Die kwam niet veel later toen de doelman van Bladella mistastte op een voorzet van de rechterkant. Maikel kon zo de bal makkelijk inschieten; 1-1. Op dat moment hadden wij de wedstrijd in hadden en zat de 2-1 eraan te komen. 2 goede acties van ons over de achterlijn waren erg gevaarlijk maar een corner en een achterbal waren uiteindelijk het resultaat. Ook nog in de 2e helft was een vrije trap van ons, die door de keeper werd losgelaten en uiteindelijk van de lijn werd gehaald door een blauw-witte verdediger. Aan de andere kant was ook Bladella gevaarlijk, de linksbuiten had de bal voor het inschieten, maar die wachtte erg lang, waardoor de bal door corner kon worden gegleden. In de 2e helft was er eigenlijk een constante druk op de goal van Bladella. We zette goed druk, waardoor ze niet goed konden opbouwen en wij ze dus snel konden vastzetten. Na een lange bal naar voren van ons, ging de vlag omhoog voor Martijn(die buitenspel stond, maar niet deelnam aan het spel) via een Bladellabeen kwam de bal in de voeten van Joep die door mocht van de arbiter en zo na een meter over 30 de bal mooi over de doelman kon lobben; 2-1. Dat leidde tot veel ophef aan Bladellakant want die waren het er niet mee eens dat dit zomaar door mocht gaan. Niet veel later kon Martijn na een schitterende actie, waarmee hij 2 man wegzette, de bal over de keeper spelen en zo de bal in het lege doel schieten; 3-1. Dat betekende eigenlijk het einde van de wedstrijd. Bladella kon niks meer creren en zo ging het duel als een nachtkaars uit. Wij kregen nog wat kansjes maar dat leidde niet echt meer tot veel gevaar.
Al met al een nuttige overwinning waardoor we op 2 punten achterstand staan van de nummer 8 RKTVC. Bladella staat nu uiteraard nog steeds onderaan met 9 punten. Zaterdag wacht in Best, Best Vooruit dat terug te vinden is op de 4e plaats met 24 punten. We gaan er in ieder geval alles aan de doen om ook zaterdag 3 punten in de wacht te slepen!
Lees verder | Auteur: Maikel | 05 maart 2009 | 1 Reactie