29957x bekeken sinds 10 september 2008
Beerse Boys

Teamblog

Beerse Boys - De Valk

Beerse Boys - De ValkVandaag stond Beerse Boys - De Valk op het programma. Voor ons een belangrijke wedstrijd om de aansluiting met de bovenste regionen te behouden en onze ongeslagen reeks van 2009 door te zetten. Ook Beerse Boys had een sterke reeks staan in 2009, er werden door deze ploeg veel meer punten gesprokkeld dan in de eerste competitiehelft. Een belangrijk potje dus om onszelf af te zetten van de onderste plekken.
We speelden op een veld waar de honden geen brood van lusten. Er was geen stukje gelijkheid te bekennen op de mat. Toch moesten we vandaag er volle gas opklappen, en dat was juist wat er in de beginfase een beetje aan ontbrak bij ons. Het positiespel werd door Mike goed aangestuurd en verliep ook een stuk beter, zonder dat er echt kansen uit kwamen. Het was erg lastig een normale kaats uit te voeren op deze knollentuin. Beerse Boys zakte lekker in en deed het verder op het gemak met lange peren naar voren, waar ze een paar snelle jongens hadden lopen. Er werd door beide ploegen niet veel gecreŽerd op een 1 op 1 kans van de spits van Beers op Harm na. Harm stopte deze bal echter vakkundig. Hierna creŽerden wij, na een aanval over een paar schijven gevolgd door een prima voorzet, een redelijk grote kopkans voor Robin, die deze buitenkans helaas niet wist te verzilveren. Maar de echte pit, het spelen met het mes tussen de tanden, ontbrak zowel bij ons. Beerse Boys maakte veel overtredingen, maar de arbiter van vandaag vond het allang goed dat de zon scheen en leek verder nergens op te letten. De rust brak aan met een 0-0 stand op het bord.
Na de rust hetzelfde verhaal, we creŽerden veel maar dan ook veel te weinig. Het voetbal was niet eens slecht, maar Beers zakte zover in de goed voetballen erg moeilijk werd. Na een minuut of 15 in de tweede helft wist Beerse Boys toch het eerste een verticaal streepje op het bord te krijgen, 1-0. Na een goed genomen hoekschop kon de libero van Beers de bal bij de tweede paal inkoppen. Een flinke domper voor ons. We ontbeerde gewoon de kracht en de agressie om te winnen leek het. We probeerden hierna nog voor het gelijke spel, of misschien wel de winst te gaan, maar het bleef bij enkele nietszeggende afstandschoten.
Helaas hebben we niet weten te winnen. Bij winst hadden we een goede sprong in het klassement kunnen maken naar een gedeeld 3e plaats. Deze is nou weer even wat verder weg, maar als we alles geven in de laatste 3 competitiewedstrijden zit deze er zeker nog in. Hier zullen we dan ook alles voor moeten gaan doen! Zaterdag 11 april a.s. is er geen wedstrijd i.v.m. het paasweekend. We zullen de komende week weer hard gaan trainen om het verlies van deze wedstrijd, volgende week om te kunnen zetten in een overwinning. Jongens, niet getreurd, en volgende week er weer volle bak tegenaan!!!
Joep
Auteur: Maikel van der steen | 09 april 2009

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in