29984x bekeken sinds 10 september 2008
RPC

Teamblog

RPC - De Valk

RPC - De ValkDit seizoen konden we wederom een rol spelen in de winnaar van het kampioenschap. Wij speelden tegen RPC en deze konden zich geen puntverlies veroorloven in de strijd om de 1e plek met Zwaluw. Voor ons waren er ook genoeg belangen. In de strijd om de derde plek konden wij goede zaken doen bij een zege op de koploper. In de vorige wedstrijd tegen RPC hadden we nipt verloren. RPC speelde toen alleraardigst voetbal, en had deze competitie slechts 2x verloren. We waren gewaarschuwd.
De wedstrijd begon en er was veel strijd, maar weinig kansen. Onze organisatie stond zoals de laatste weken erg goed. Ze hadden moeite om door onze verdediging heen te komen. Helaas konden wij ook nog niet echt een vuist maken. Harm was scherp op de ballen die over de verdediging heen vielen en Mike zette van achteruit alles goed neer. De wedstrijd speelde zich af op het middenveld, waar hun een paar aardige voetballers hadden lopen, maar kansen werden er weinig gecreƫerd. Onze doelpuntenproductie was de laatste weken stukken omhoog gegaan, maar vandaag was het ook voor Max en Martijn moeilijk opboksen tegen grote en sterke verdedigers. Bij rust stond dan ook de 0-0 op het bord.
Na de rust waren wij beter dan RPC maar toch resulteerde dit nog niet echt in kansen. We kregen wel wat kansjes via Martijn, ook kregen we enkele corners maar de goal viel niet. Hierna schoot Joep nog een keer van afstand, waarna de bal via de deklat over het doel ging. RPC drong aan, want zij konden zich absoluut geen puntverlies veroorloven. Maar ook voor RPC wilde de bal er niet in. Waardoor de eindstand 0-0 werd.
Een goed resultaat tegen de nummer 1. Deze hadden gelukkig voor hen ook niks te vrezen van Zwaluw omdat Zwaluw verloor. Volgende week is de afsluiter van het seizoen, tegen ODC. Deze wedstrijd kunnen wij de 3e plaats veiligstellen. Eerst zal er deze week flink gefeest gaan worden op het 100-jarig bestaanfeest van de Valk. Heel veel plezier, en daarna weer vol aan de bak tegen ODC om het seizoen goed af te sluiten. Tot dan,
Joep
Auteur: Maikel van der steen | 05 mei 2009

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Andere blogs

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in