29984x bekeken sinds 10 september 2008
De Valk

Teamblog

De Valk - ODC

De Valk - ODCNa een week van voetbal, zuipen en feesten stond vandaag ODC op het programma. De laatste wedstrijd van het seizoen. ODC was na een zeer sterk begin van de 3e naar de 9e plek gezakt op de ranglijst. Zij zitten in de vrije val, wij zijn nog steeds aan het klimmen. Als we dit ook vandaag konden voortzetten konden we nog op de 3e plek eindigen, om zo onze prima tweede seizoenshelft bekronen. De laatste wedstrijd, dus nog één keer knallen.
De wedstrijd begon en we waren direct veel sterker dan ODC. We creëerden veel kansen via Martijn en Joep, maar goals kwamen er vooralsnog niet. Ook de organisatie stond weer erg goed waardoor ODC erg weinig creëerde. Martijn zat weer als vanouds te bakkeleien met zijn tegenstander. Je zag aan de felheid dat iedereen er nog het beste van wilde maken. Na een goede actie van Delly kregen we een vrije trap op de rand van het strafschopgebied. Luuk werd naar voren geroepen om deze vrije trap te verzilveren. Hij nam een aanloop en schoot de bal schitterend laag en strak in de linker hoek. Hierna werden we nog sterker als ODC maar de bal wilde er vooral voor Martijn niet in. Hierdoor bleef ook voor ODC de hoop op goals levend, maar zij toonden zich niet erg gemotiveerd. De ruststand was een 1-0, maar daarmee kwam ODC er erg genadig vanaf.
Na de rust ging ODC met een spits of 4, 5 spelen. Hierdoor was het nog meer opletten in de verdediging, maar vielen er ook erg veel gaten bij ODC achterin. Hierdoor kregen Martijn, Max en Joep alle ruimte. Dit gold later ook voor Delly. Hij verving Max in de spits en dit worp een minuut later al zijn vruchten af. Hij werd weggestuurd door Martijn waarna Delly het buitenkansje alleen voor de keeper verzilverde, 2-0! We zouden met 4-0 moeten winnen om de 3e plek te bemachtigen dus we moesten er nog even vol voor gaan. Het werd ook 3-0, toen, na een goede corner van Maikel Martijn vrij kon inkoppen. Nog 1 doelpunt waren we af van de 3e plek, maar een middenvelder van ODC gooide roet in het eten. Met een prachtige volley maakte hij de 3-1. Hierna had Joep de 4-1 nog op zijn schoen, maar deze verzuimde te scoren.
Helaas jongens, geen 3e, maar wel een erg goede wedstrijd gevoetbald. Misschien wel de beste, mijns inziens. We hadden het zelf kunnen beslissen om meer doelpunten te maken, maar dit is helaas niet gelukt. Wel hebben we de competitie goed afgesloten en eindigen we uiteindelijk op een 5e en misschien 6e plek. Wie had dat kunnen denken in de winterstop. Ik vind dat we ons erg goed hebben hersteld van het wel erg magere begin van de competitie. Daar mogen we met zijn allen trots op zijn, en nu op naar de A, en voor anderen nog lekker een jaartje B, succes alvast!
Groeten, jullie verslagmaker.
Auteur: Maikel van der steen | 05 mei 2009

Tags

  • Geen tags gekoppeld

Plaats een reactie

Je moet een geregistreerde gebruiker zijn om te kunnen reageren op een blog item.
Als je al geregistreerd bent log dan hier in